Bestellen en verzenden

Bestellen
In de webwinkel kunt u uw bestelling plaatsen. U ontvangt automatisch een orderbevestiging en een factuur via e-mail als u de bestelling geplaatst hebt. Voor maatwerk, bandana slabbetjes en/of prematuur/dysmatuur kleertjes kunt u contact opnemen met de oma van Olivia via het formulier Contact of bezoek haar instagram account @zomaar_by_betty 

Gaat het om een bestelling voor een kindje dat in het ziekenhuis ligt of binnenkort opgenomen word voor behandeling/ operatie dan krijgt deze voorrang. Vermeld u dit alstublieft bij de opmerking.

Verzenden
Zodra we uw bestelling en betaling binnen hebben gaan we aan de slag. De normale levertijd is binnen 1-3 weken tenzij een product nog op voorraad is dan wordt deze binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd. Verzending alleen mogelijk binnen Nederland.

Verzendkosten Nederland
U kunt zelf kiezen of u de bestelling door ons wil laten opsturen met PostNL of dat u het pakketje komt ophalen. Bij versturen hanteren we tarief van € 3,95. Bij bestellingen boven de € 75 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Verzendkosten buitenland
Wanneer wij uw bestelling naar een land buiten Nederland (en binnen de Europese Unie) moeten versturen dan hanteren we een tarief van € 7,75. Bij bestellingen boven de € 150 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Zelf ophalen
U kunt ook de bestelling afhalen op de volgende lokatie:

Rompertjes van Olivia
Kers 10
3861 TH Nijkerk

Zodra uw bestelling klaar is nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

© 2021 - 2022 Rompertjes van Olivia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel